S'obren les inscripcions per a l'activitat extraescolar de cuina «Petits xefs», que s'organitza per segon curs per a l'alumnat de primer fins a sisè de primària de la ciutat. Començarà el 19 de setembre, però les inscripcions es tancaran el 31 de juliol a l'Ajuntament. Si bé l'any passat se'n van organitzar dos grups, enguany les places es limitaran a un únic grup.

El setembre de l'any passat es posaval'actvitiat en què durant tot el curs hi van passar una cinquantena d'infants. L'objectiu és proporcionar al públic infantil una proposta duradora en el temps directament relacionada amb l'alimentació i els hàbits saludables. Els nens i nenes aprenen a elaborar plats fàcils, divertits i saludables amb aliments de temporada i receptes d'altres cultures de la mà de l'equip de professionals de la cooperativa local Riuverd. La resposta de ll'alumnat, segons el consistori va ser molt positiva.

Aquestes classes es duen a terme a la cuina del Casal Cívic Xavier Jounou. Les places són limitades. Les inscripcions es cursen presencialment fins al 31 de juliol al primer pis de la casa consistorial (amb la tècnica Sílvia Torralba). El preu trimestral de l'activitat és de 40 euros i inclou el material.