La tercera fira L'Ecològica arriba avui, dissabte 20 de juliol, amb un conjunt d'actes al llarg de tot el dia.

La primera activitat arrencarà a dos quarts de nou del matí amb «Alimentació salvatge», un taller de cuina que servirà per conèixer les plantes silvestres locals i com es poden cuinar a càrrec d'Astrid van Ginkel, de Fitomon.

Un dels actes centrals serà a la una del migdia amb la declaració d'arbre d'interès local del plataner de la plaça de la Catedral, on també es farà la inauguració d'una placa commemorativa i hi haurà una exposició de fotografies antigues.

Al llarg de la jornada hi haurà un mercat de productes ecològics a la plaça Major, juntament amb un bar ecològic on s'oferiran gelats, orxata, batuts, cervesa i vins fins a les deu del vespre.

Els darrers actes seran la degustació de tapes i productes ecològics a la plaça Major, a partir de les vuit del vespre, i el concert de Júlia Xandi a dos quarts de nou.