La parròquia de Sant Esteve d'Olius prepara la seva festa major per a aquest cap de setmana, 3 i 4 d'agost. La setmana vinent també hi haurà la festa major de Sant Salvador de Brics.

Els primers actes es duran a terme el dissabte 3 d'agost a partir de les sis de la tarda amb la tirada de bitlles catalanes a la plaça d'Olius. A les nou del vespre hi haurà una botifarrada popular a la mateixa laça i a partir de dos quarts de dotze de la nit l'actuació del grup Corrandes + Corrandes.

L'endemà, diumenge 4 d'agost, a les dotze del migdia hi haurà la missa solemne, i en sortir, benedicció i repartiment del pa. Seguidament, coca i barreja per a tothom i actuació del grup Corrandes + Corrandes. La festa major finalitzarà a les set de la tarda amb un ball de tarda a càrrec de Joan Vilandeny.

El dimarts 6 d'agost, la parròquia de Sant Salvador de Brics també celebrarà la seva festa major, en què hi haurà missa solemne i el repartiment de pa. Al vespre, per sopar, hi haurà el repartiment de torrades amb arengades i ball.