La Mà de Tapes 2019 de Solsona atorga el premi a la tapa més votada a la «Vedella a la jardinera» del bar Castell. En segon lloc ha quedat «Volcà nevat en erupció», d'El Crostó. I, en tercer lloc, «Flor de rosbeef» del MesIgual. També s'ha donat a conèixer el guanyador del sorteig, entre tots els participants, de l'experiència gastronòmica Moritz a Barcelona i d'una nit d'hotel, que ha estat per a Lluís Falp.

L'edició d'enguany ha finalitzat amb més participació que en les darreres edicions. Un total de 23 establiments hi han format part, a diferència del 2018, que en van ser 16. A més, el concurs també s'ha allargat una setmana més.

Des del gremi s'ha fet una valoració molt positiva i asseguren que «han estat tot un fenomen social i gastronòmic aquest mes de juliol». Segons expliquen els organitzadors, el mínim de tapes que han servit alguns establiments ha estat d'un centenar, «tot i que un d'ells ha arribat a les 790».

Pel que fa al nombre de participants, el gremi explica que fins a una vuitantena de persones han fet el recorregut complet.