L'alcalde de l'Ajuntament de Llobera, Ramon Angrill, tindrà una dedicació parcial del cinquanta per cent a l'Ajuntament i rebrà una retribució anual bruta de 6.199,38 euros.

Així ho ha determinat el ple del consistori després de repartir les carteres entre els membres regidors. Tot i que les eleccions les van guanyar Independents per Llobera, s'ha decidit fer un govern de concentració amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Junts per Llobera (JxCat).

Així, els càrrecs de govern queden repartits de la manera següent: Joan Vendrell, de JxCat, serà el primer tinent d'alcalde i també serà el responsable de la regidoria d'activitat agrària; Maria Dolors Caelles, d'ERC, serà la regidora de l'Àrea de Benestar i Família, Esports, Cultura i també responsable dels Edificis de Titularitat Municipals; Immaculada Traveset serà la regidora d'Hisenda; Maria Cardona serà la responsable de Medi Ambient, Joventut i Educació i, finalment, l'alcalde també rebrà les funcions de Governació, Política Territorial, Urbanisme i Protecció Civil.

També es va acordar en el mateix ple la Comissió Especial de Comptes formada per Joan Vendrell, Immaculada Traveset i Maria Dolors Caelles.

Els regidors, segons es va aprovar en el ple del consistori, cobraran una indemnització de 40 euros per assistència als plens. També s'ha determinat que en concepte de despeses de quilometratge es cobrarà 19 cèntims d'euros per quilòmetre, i quant a dietes s'han fixat 12 euros.