Més de 200 infants i 25 joves van gaudir dissabte de la Festa dels Oficis a la Sala Polivalent de Solsona. Segons expliquen fonts del Consistori, els tallers de fotografia d'estudi i el de programació robòtica, que van ser la novetat de l'edició, es van convertir en un reclam entre els més joves.

Fonts de l'Ajuntament expliquen que és la primera vegada que es realitzen tallers per als joves, i que 25 assistents és una xifra «bona» per ser el primer any que han ofert aquest tipus de tallers. Les activitats van permetre els joves aprendre tècniques de robòtica per una banda, i per l'altra, van poder conèixer el funcionament de la càmera amb ajuda de professionals. Els tallers van ser fruit de la demanda dels joves, ja que van ser ells els qui van demanar a l'Oficina Jove tallers participatius de fotografia i robòtica.

D'altra banda, les activitats per als infants van complir les expectatives del consistori. Addicionalment, van permetre la relació intergeneracional, ja que van fer-se d'una forma oberta en la qual es buscava la relació entre les famílies.