Sant Llorenç de Morunys disposarà d'un gimnàs públic a partir de l'any vinent. El consistori ha aprovat el projecte per dur a terme la reforma d'un edifici adjacent a la piscina municipal. La vila de la vall de Lord no tenia un gimnàs d'ús públic, i la motivació per fer-lo ha estat «poder gaudir de les mateixes instal·lacions que qualsevol municipi», segons explica l'alcalde, Francesc Riu.

L'únic gimnàs del municipi que hi havia fins a enguany era privat, el consistori en pagava el lloguer i part de la despesa per mantenir-lo obert. Això no obstant, segons Riu, «el fet de tenir pocs habitants no hauria d'impossibilitar el dret de gaudir d'un espai esportiu». La primera fase del gimnàs està pressupostada en 96.800 euros i preveu l'habilitació de dues sales i un vestidor mixt. El vestidor serà compartit amb la piscina municipal durant l'estiu. El consistori preveu que la primera fase del gimnàs finalitzi el 2020.

Posteriorment, l'Ajuntament treballarà en una possible segona fase de les obres amb la finalitat d'incorporar-hi algunes instal·lacions que quedaran pendents, com un altre vestidor.

D'altra banda, segons Riu, encara queda pendent el model de gestió del nou espai esportiu del municipi.