En la seva setena edició, el Concurs de la Festa Major de Solsona a Instagram fa el salt al buit. La principal novetat serà el premi, consistent en un salt amb corda elàstica a la plataforma de Bungee.cat, una de les més altes del món en una presa, situada a l'embassament de la Llosa del Cavall. Aquest certamen, convocat conjuntament per la regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament i l'Agrupació de Geganters, manté les bases molt similars a les dels últims anys.

El concurs és obert a tothom a partir de 16 anys. Per participar-hi cal etiquetar les fotos #fmsolsona19, tenir el perfil d'usuari públic i ser seguidor dels comptes @geganters_solsona i @solsonaturisme a Instagram. Tot i que no serà un requisit imprescindible, també es proposa acompanyar les imatges de les etiquetes #festamajorsolsona, #solsonaturisme, #ciutatambcaracter i #425anysciutatSolsona. No es tindran en compte les fotografies efímeres penjades a la història ni els vídeos. En cas d'agrupar fotos en un mateix post, només se'n valorarà la primera.

Un cop passada la Festa Major, el jurat, integrat per representants de l'Agrupació de Geganters i de l'Ajuntament de Solsona, escollirà les fotos finalistes, que es publicaran als comptes @solsonaturisme i @geganters_solsona per tal que puguin ser votades pels usuaris de la xarxa fins al 22 de setembre. El premi per a la persona que aconsegueixi més likes serà una experiència a Bungee.cat. També hi ha com a premi un parell de samarretes dels geganters. Així mateix, els finalistes seran obsequiats amb un petit lot de productes locals. Les bases completes del concurs es poden consultar als webs www.solsonalafesta.net, www.solsonaturisme.com i www.geganterssolsona.cat.