L'entitat Territori de Masies i l'empresa d'inserció sociolaboral Riuverd organitzen una formació durant els mesos de setembre i octubre per formar una borsa de treball de cara a les diferents activitats que organitza Territori de Masies durant l'any.

El curs és gratuït i va dirigit a majors d'edat, i consistirà en una serie de sortides, visites i tallers que ajudaran els participants a formar-se en temes de pagesia sostenible, productes artesans i locals, turisme actiu, entre d'altres. També tindran l'oportunitat de millorar en competències sobre geografia del territori, màrqueting, xarxes socials i gestió de vendes i aprendre sobre temes d'associacionisme, economia social i solidaria i cooperativisme.

La primera sortida serà demà a diferents empreses de la zona relacionades amb l'agroturisme i en producció de carn ecològica.

Pel que fa als tallers pràctics, el primer serà dilluns i consistirà a visitar la Formatgeria del Miracle i aprendre el procés de fer el formatge. L'endemà, els participants visitaran Riuverd per conèixer els diferents projectes de l'empresa.