El solsoní Albert Caelles és l'autor de la foto guanyadora del Concurs de la Festa Major de Solsona a Instagram en la seva setena edició. La seva imatge de la ballada final davant l'Ajuntament s'ha imposat entre les cinc fotos finalistes amb 974 likes en el recompte final durant els dies de votació popular.

Albert Caelles, conegut a Instagram com @albertcaelles, és un assidu participant d'aquests certàmens i guanyador dels concursos del Carnaval i la Festa Major del 2017. Caelles s'emporta com a premi un salt amb corda elàstica a la plataforma de Bungee.cat, una de les més altes del món en una presa, situada a l'embassament de la Llosa del Cavall, i dues samarretes de l'Agrupació de Geganters. La resta de finalistes, Víctor Pisa (@pisflo), Carles Vilaseca (@litusvp), Eva Barrera (@evabartar) i Carles Freixes (@cfreixes), rebran un petit lot de productes locals.

Enguany, segons fonts de l'Agrupació de Geganters, 382 publicacions han participat al certamen d'Instagram, convocat conjuntament per la regidoria de Desenvolupament Local de l'Ajuntament i l'Agrupació de Geganters. Per prendre part a aquest concurs de la Festa Major calia etiquetar les fotos #fmsolsona19, tenir el perfil d'usuari públic, ser major de 16 anys i ser seguidor dels comptes @geganters_solsona i @solsonaturisme a aquesta plataforma.