30 de setembre de 2019
30.09.2019
Regió7

Solsona commemora el referèndum de l'1 d'octubre amb una manifestació

La organització, Acció Unitària del Solsonès, convida als assistents a portar una espelma

30.09.2019 | 20:31
Manifestació independentista a Solsona

En el segon aniversari del referèndum independentista de l'1-O, Acció Unitària del Solsonès ha organitzat una mobilització dimarts a les set de la tarda a Solsona per recordar aquella jornada i demanar la llibertat dels polítics independentistes presos. Els organitzadors han demanat als assistents que portin una espelma a la mobilització. La manifestació unitària de la plaça 1 d'octubre serà el punt culminant dels actes emmarcats en l'aniversari del referèndum que van començar anteriorment.

Diumenge a les 21 h va tenir lloc un Cinefòrum on es va projectar el documental francès «Avec un sourire, la révolution» a la Sala Polivalent de la ciutat, que dona una mirada diferent dels fets del referèndum de l'1 d'octubre. L'endemà, s'ha dut a terme una encartellada popular a la plaça 1 d'octubre que ha servit com a acte previ a la mobilització que tindrà lloc aquest dimarts.

La de Solsona serà una més de les mobilitzacions que s'han organitzat arreu de Catalunya en el segon aniversari del referèndum de l'1 d'octubre de 2017, com les que es faran a Barcelona, Tarragona, Vic o Sabadell, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook