10 de octubre de 2019
10.10.2019

L'empresa Guixés Fibra porta la fibra òptica a l'associació Amisol de Solsona

L'elèctrica ha donat la logística i l'execució pertinents a la instal·lació que tenien un valor de 30.000 euros

10.10.2019 | 20:33

Guixés Fibra ha fet arribar la fibra òptica i els seus serveis a l'Associació Amisol mitjançant la donació de tota la logística i execució pertinents que en permeten l'estesa fins a les seves instal·lacions. Aquesta operació, pressupostada al voltant de 30.000 euros, permet a l'Amisol gaudir d'unes millors condicions de treball i connectivitat. Arrel d'això, Guixés Fibra s'ha convertit en el proveïdor de fibra de l'Amisol en els diferents punts de treball de l'associació. Per dur a terme la instal·lació, era imprescindible passar per les instal·lacions de l'empresa AMES Solsona, qui va facilitar la operació en tot moment.

Amb aquesta donació, Guixés Fibra referma el seu compromís amb el territori i la clara voluntat de contribuir al benestar de les persones que hi viuen. Guixés Fibra també gestiona el servei de telefonia mòbil i la centraleta virtual de l'entitat. Totes aquestes prestacions permeten a Amisol gaudir d'un millor servei a un cost més baix que els anteriors contractes de subministraments.

En l'àmbit de la telefonia: «Les persones que vulguin contactar amb nosaltres ho poden fer directament amb el servei que volen a través del telèfon directe i sinó trucant al telèfon general de l'associació, amb la nova centraleta se'ls pot derivar a qualsevol servei de l'entitat», explica Carla Vendrell, gerent de l'Amisol. L'arribada de la fibra a l'Amisol ha permès optimitzar el temps de treball amb els programes de gestió de l'entitat i fa efectiva la possibilitat de treballar des del núvol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook