L'empresa Guixés Fibra ha fet arribar la fibra òptica i els seus serveis a l'Associació Amisol, entitat que treballa per crear recursos per al col·lectiu de persones amb discapacitat al Solsonès, mitjançant la donació de tota la logística i execució pertinents que han fet possible l'estesa de la fibra fins a les instal·lacions de l'entitat, als afores del polígon industrial Els Ametllers, a Solsona.

Aquesta operació, pressupostada al voltant de 30.000 euros, permet a l'Associació Amisol gaudir d'unes millors condicions de treball i connectivitat. Arrel de l'operació, Guixés Fibra s'ha convertit en el proveïdor de fibra de l'entitat del Solsonès en els diferents punts de treball de l'associació arreu de la comarca. Per dur a terme la instal·lació, era imprescindible passar per les instal·lacions de l'empresa AMES Solsona, qui va facilitar el procés de l'estesa de la fibra òptica en tot moment.

Amb aquesta donació, Guixés Fibra referma el seu compromís amb el territori i la clara voluntat de contribuir al benestar de les persones que viuen a la comarca del Solsonès. L'empresa, amb seu a Cardona i Solsona, també gestiona el servei de telefonia mòbil i la centraleta virtual de l'entitat. Totes aquestes noves prestacions permeten a l'Associació Amisol gaudir d'un millor servei a un cost més baix que els anteriors contractes de subministraments energètics.

La gerent de l'Amisol, Carla Vendrell, explica que en l'àmbit de la telefonia «les persones que vulguin contactar amb nosaltres ho poden fer directament amb el servei que volen a través del telèfon directe i sinó trucant al telèfon general de l'associació, amb la nova centraleta se'ls pot derivar a qualsevol servei de l'entitat».

L'arribada de la fibra òptica a l'entitat ha permès optimitzar el temps de treball amb els programes de gestió de l'associació, fet que fa efectiva la possibilitat de treballar des del núvol i facilita el funcionament dels diversos projectes de l'associació arreu de la comarca com la residència-llar o el Centre Especial de Treball de l'Amisol.