Tot i que el fred fa ben poc que es comença a notar, els amants de la neu ja comencen a preparar-se per a una nova temporada d'hivern. La Fira de la Neu del Solsonès és un dels primers actes de la temporada de neu on els amants dels esports d'hivern es reuneixen.

Ja és la tercera edició de la fira, que tindrà lloc el proper 3 de novembre, i com cada any diverses empreses i entitats de la comarca, com l'estació d'esquí del Port del Comte i la de Tuixent, explicaran als assistents tots els serveis que s'ofereixen a la comarca relacionats amb la neu, com les escoles d'esquí i els diferents esports que s'hi poden fer.

A part de les estacions d'esquí, diverses botigues especialitzades en material d'esports d'hivern de la zona també hi faran acte de presència per vendre els seus productes.

La fira, que se celebrarà al pavelló municipal de Sant Llorenç de Morunys, de 10 del matí a 2 de la tarda, oferirà als assistents la possibilitat de comprar i vendre material d'esquí de segona mà i d'ocasió en els estands que ompliran la zona, tal com s'ha fet en les darreres edicions.