Un total de174 persones van conèixer les tradicions, els negocis, les llegendes, les històries, els gegants, els carrers i els llocs emblemàtics de Solsona durant el pont de Tots Sants a través de les visites organitzades per Solsona Experience. Aquesta xifra és el rècord de visitants de l'empresa turística durant el pont de novembre.

En el mateix pont de l'any passat les seves visites van acollir 91 persones, mentre que aquest any han donat a conèixer la ciutat a 174 turistes, el 58% més respecte a l'any anterior. D'aquestes, 95 van optar per conèixer Solsona amb la visita «Solsona Monumental», la qual mostra amb dues hores els carrers i places del nucli històric solsoní, la catedral, el Quarto dels Gegants i ofereix un tastet de productes locals.

Cal destacar que d'aquesta norantena de persones que van optar per la visita més complerta, gairebé la meitat eren vinguts de França. La jove cooperativa cada cop ofereix visites en més idiomes amb l'objectiu que qualsevol persona, vingui d'on vingui, pugui descobrir tots els secrets de la ciutat. Unes 63 persones van triar la visita del Quarto dels Gegants per apropar-se al folklore solsoní. Aquesta ofereix un contingut per a un públic familiar per conèixer de forma amena i didàctica tots els improperis de la festa major i el Corpus solsoní.

Finalment, 16 persones van triar conèixer Solsona a partir del seu gust i els seus comerços amb la visita «Tasta Solsona», que fa un recorregut per comerços i botigues del nucli històric solsoní que permeten als visitants descobrir amb pinzellades la història de Solsona i els seus productes més típics a partir dels seus comerços històrics. La visita acaba amb un tastet de tots els productes dels quals s'han parlat durant la visita.

La visita a la catedral solsonina, que tenia gairebé deu persones apuntades, es va haver de suspendre perquè dissabte a la tarda hi va haver un enterrament. La cooperativa es mostra molt satisfeta amb els resultats i assegura que ha estat un impuls per continuar endavant.