L'Ajuntament de Solsona iniciarà dilluns les obres de renovació del paviment de la vorera de la plaça de l'edifici Tauro, a l'avinguda del Pont, i, paral·lelament, la reparació del terra de cautxú malmès del parc infantil, aprofitant que romandrà tancat al públic durant les dues setmanes que està previst que durin les obres.

El formigó actual de la plaça, que està molt deteriorat, serà substituït per les mateixes rajoles amb què es va urbanitzar la plaça l'estiu del 2014 a fi de fer la vorera més accessible i unificar-ne l'estètica amb l'entorn.

L'àmbit d'actuació serà d'uns 125 metres quadrats, aproximadament. Aquests treballs, adjudicats a Construccions Clotet per un import d'11.500 euros, és previst que s'executin en un termini d'entre dues i tres setmanes com a màxim. Durant aquest temps, per seguretat, es tancarà l'accés al parc infantil d'aquest indret.

Els veïns i usuaris dels establiments de l'edifici Tauro tindran habilitat un carril de pas. D'altra banda, la parada de bus d'aquest punt es desplaçarà uns quants metres cap al carrer de la Verge de Fàtima fins que finalitzin les obres de la plaça.