L'escrutini dels resultats de les eleccions d'aquest 10-N a Solsona ja ha s'ha completat i hi ha resultat oficial. Així, a Solsona s'ha ajustat la diferència entre ERC i JxCat si bé el partit republicà ha revalidat el triomf del 28 d'abril. ERC ha perdut uns 400 vots, quedant al 33,2% del total, mentre JxCat n'ha guanyat més d'un centenar i obté el 28,2% dels vots solsonins.

El PSC ha baixat del 13,5 a l'11,5%. La CUP, per la seva banda, ha irromput amb un 10% dels vots i el PP ha viscut una lleugera pujada provocada per la patacada de Ciutadans, que passa del 6 al 2,3%. Seguint la línia nacional, a més, VOX s'ha fet fort i ha superat la formació taronja (2,6%).

Consulta els resultats

A més dels de la teva localitat del Solsonès, pots consultar tots els resultats, a nivell nacional i també per municipi, província i comunitat autònoma a l'especial de Regió7. També pots examinar el repartiment d'escons al Congrés dels Diputats i al Senat gràcies als gràfics, que ofereixen tota la informació sobre vots, percentatge i participació.