El Solsonès ha tornat a participar en la Fira de Novembre que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú. L'esdeveniment, de tres dies de duració, va començar divendres i va finalitzar ahir. Aquest any, com en l'anterior, també es farà un intercanvi d'estands. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha convidat el Solsonès a participar en aquesta fira i des del Consell Comarcal del Solsonès se cedirà un espai dins la Fira de Sant Isidre de Solsona, que se celebra el mes de maig, perquè també puguin promocionar la seva destinació.

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú és l'esdeveniment multisectorial a cel obert més gran de Catalunya, tant en superfície com en afluència de visitants.

A més a més de l'exposició comercial, la fira es va complementar amb un seguit d'activitats paral·leles, que anaven des de l'àmbit cultural fins al social.

Durant els tres dies de la fira, des de l'estand del Patronat de Turisme del Solsonès es va fer promoció de tots els recursos turístics de la comarca.