El Teatre Comarcal de Solsona es va omplir de gom a gom aquest divendres al vespre per presenciar la desfilada de moda que, com cada any, organitzen els nois i noies de quart d'ESO de l'institut de secundària Francesc Ribalta.

El públic, format sobretot per pares dels estudiants i amics dels protagonistes de la nit, aplaudia i animava les evolucions dels joves damunt l'escenari del teatre. Prèviament, havien pagat una entrada de 5 euros anticipadament o 5'50 euros a la mateixa taquilla; i els diners de la recaptació aniran a parar al fons col·lectiu dels alumnes de quart d'ESO per al viatge de final de curs que han programat a Itàlia, una destinació típica en aquesta mena d'excursions.

Una quarantena de nois i noies i una quinzena de professors van desfilar com si ho haguessin fet tota la vida. Amb naturalitat i espontaneïtat, alumnes i professors de l'institut Francesc Ribalta van desfilar mostrant els articles de la quinzena d'establiments de la ciutat que van col·laborar amb l'esdeveniment, la gran majoria botigues de roba i complements.

Els diners recaptats divendres s'afegiran als guanys obtinguts amb la venda de loteria de Nadal, polvorons, bombons i camisetes que, al vestíbul del teatre, es venien a 10 euros cada unitat.

La desfilada va finalitzar després d'una hora i mitja que va deixar un bon regust de boca a tots els assistents, que ja venien ben predisposats al xou.

Dansa i taekwondo per amenitzar l'espectacle de moda

La desfilada de moda va complementar-se amb les actuacions de Taekwondo Solsona (com es pot veure a la foto) i l'Escola de Dansa. Aquests dos centres col·laboren de manera habitual amb la desfilada dels alumnes de quart d'ESO de l'institut Francesc Ribalta, i les seves demostracions damunt l'escenari del Teatre Comarcal, molt aplaudides, van servir per enriquir l'espectacle de moda i fer-lo més amè.