L'entitat Territori de Masies ha programat fa un cicle d'activitats per posar sobre la taula quin és el paper de la dona en l'àmbit rural. El cicle inclou un taller sobre comunicació a internet i una visita a les Casas de Matamargó Territori de Masies. A partir d'aquestes activitats es vol posar en relleu el paper de les dones en el desenvolupament i sosteniment de negocis de turisme rural. Per fer-ho ha programat un cicle que inclou un taller sobre comunicació i una visita guiada a la Casa-Museu les Casas de Matamargó. Totes dues activitats són obertes a tothom..

«El secret de la comunicació a internet per a projectes rurals amb veu de dona». Així és com s'anomena el taller que impartirà la copywriter, redactora de continguts i community manager Cristina Fuertes. S'hi abordaran temes com xarxes socials, web i altre formats de comunicació online, comunicació persuasiva, trucs per comunicar millor i, finalment, hi haurà un torn obert de preguntes. Es farà aquest dijous 28 de novembre a les 19:00 a la Biblioteca Carles Morató, de Solsona.

Pel que fa a la visita a la Casa-Museu les Casas de Matamargó (centrat en la vida a una casa de pagès autosuficient), aquesta versarà sobre el paper de les dones en una masia pairal del segle XIII. S'hi donarà a conèixer la quotidianitat i les feines que s'hi realitzaven al llarg d'aquesta centúria. El preu de la visita és de 10 euros i es farà el diumenge, 1 de desembre, a 2/4 de 12 del migdia.