27 de novembre de 2019
27.11.2019

La biblioteca de Solsona amplia horaris per facilitar un espai d'estudi als alumnes

La proposta es duu a terme després que els joves traslladessin la necessitat de tenir un lloc adient per estudiar en època d'examens

27.11.2019 | 12:37
Biblioteca Carles Morató de Solsona

La Biblioteca Carles Morató de Solsona ampliarà el seu horari d'obertura a partir del primer cap de setmana de desembre i fins a mitjans de gener, coincidint amb l'època d'exàmens, per oferir als estudiants un espai d'estudi adient a la ciutat. Tot i que la mesura està encarada a l'alumnat, les instal·lacions estaran obertes a tothom qui vulgui utilitzar-les dins l'horari determinat.

La biblioteca estarà oberta els dissabtes durant més estona al matí, concretament de nou a dues (excepte el dia 7 de desembre) i s'adaptarà el saló de les Homilies d'Organyà com a sala d'estudi els dissabtes a la tarda, de tres a vuit, i els diumenges al matí, de nou a dues. Durant les vacances escolars de Nadal, la biblioteca també ampliarà els horaris entre setmana, i oferirà el servei de nou a dues i de tres a vuit, excepte els dies 24 i 31 de desembre, quan obrirà de nou a una. Tot i això, les instal·lacions romandran tancades els festius 6, 8, 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener.

Aquesta proposta s'ha dut a terme arran d'una petició formulada a l'Oficina Jove del Solsonès per part de Joventut Solsonina, després que es detectés mitjançant enquestes la necessitat entre els joves solsonins de disposar d'un espai d'estudi durant el període d'exàmens escolar. El primer any d'obrir-se la biblioteca ja es va fer una prova d'ampliació d'horaris, una mesura que enguany es porta més enllà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook