El jurat del concurs de fotografia El Solsonès ha atorgat a l'obra «Casa Pujantell», de Marià Pujantell, el primer premi del concurs que enguany pivotava entorn a les masies de la comarca. El concurs, organitzat conjuntament entre el Consell Comarcal i l'Arxiu Comarcal del Solsonès, va reconèixer també els treballs «El Rial de Busa» de Iolanda Montanyà, que es va endur el segon premi, i el «Portal» de Pep Moyano, que va quedar en tercera posició.

Les obres guanyadores han estat determinades per un jurat format per professionals de la fotografia de la comarca, un representant d'Unió de Pagesos i representants de l'àrea de cultura del Consell Comarcal, que les van escollir entre una quinzena de treballs presentats.

Al final de l'acte de lliurament dels guardons es va donar a conèixer la temàtica que serà l'eix de la novena edició, els ponts del Solsonès. Degut a que són diversos palanques, passarel·les, ponts, i aqüeductes que travessen rius, rierols i rases, dels quals n'hi ha de gran bellesa i de diferents tècniques, estils i dimensions, el Consell Comarcal ha decidit que siguin aquests, el tema de la propera edició.