Només queda un mes perquè es tanqui el termini d'admissió per participar en el 44è concurs de fotografia del Carnaval de Solsona i en la 29a edició del concurs de fotografia que organitza Resol. Entre els dos concursos, es repartiran un total de 700 euros en premis.

El guanyador del concurs del carnaval se n'emportarà 250, el segon, 150 i el tercer classificat 100 euros a més de ser guardonats tots ells un trofeu. A part del premi econòmic, la fotografia del participant guanyador es convertirà en la portada del tríptic del Carnaval de Solsona de l'any vinent.

Pel que fa al concus de Resol, el premi de 200 euros i el seu respectiu trofeu se l'emportarà la millor imatge que segueixi la temàtica de músics del carnaval.

Enguany el jurat estarà format per membres de l'Associació de Festes del Carnaval així com experts i aficionats del món de la imatge.

El termini per presentar les obres finalitza el proper 10 de desembre, així que tothom qui vulgui participar haurà de presentar les seves imatges abans d'aquesta data. Les obres guanyadores es coneixeran el 15 de febrer, el cap de setmana anterior a l'inici del Carnaval per tal que les fotografies que es conegui el guanyador abans de la festa.

Amb les fotografies participants es durà a terme una exposició durant el Carnaval per a que tots els solsonins i solsonines puguin veure i gaudir de les imatges de la seva festa.