L'associació Deixant Empremta és una iniciativa creada a Solsona que té com a objectiu principal portar voluntaris internacionals a la capital del Solsonès i voltants per connectar-los amb diversos projectes locals. A més, l'entitat també té la intenció d'enviar voluntaris locals a altres projectes d'arreu d'Europa.

L'entitat es presentarà al públic el proper 25 de gener amb una jornada amb diferents activitats a Solsona. Encetarà el programa d'actes un curs de musicoteràpia a càrrec de la musicoterapeuta Pilar Planavila que tindrà lloc a les 6 a la biblioteca Carles Morató.

Un cop acabat el curs, a les 7 de la tarda es farà la presentació oficial de Deixant Empremta per part dels seus mateixos membres, que explicaran els eixos que seguirà la nova associació.

A les 8 de la tarda al Casal Popular La Fura voluntaris francesos, alemanys i espanyols que estan fent una estada a Catalunya organitzaran un Pub Quiz. La jornada es tancarà amb una botifarrada popular i un concert de versions a càrrec de Rastaflaires i el grup solsoní The Velcros.