La solsonina Tate Moreno Camps és l'autora de la proposta guanyadora del concurs per escollir el disseny de la portada de la Guia de serveis de Solsona, editada pel Consell Comarcal, l'Ajuntament de Solsona i l'Associació de Festes del Carnaval. Aquesta publicació, de la qual s'editen 5.000 exemplars amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, es començarà a distribuir gratuïtament el mes de febrer.

Tate Moreno, que ha estudiat educació infantil i primària i treballa d'entrenadora a l'ETFEM i de mestra de suport a l'escola de Lladurs, ha dissenyat el seu treball amb un processador de text i aquarel·la. La seva proposta serà premiada amb 100 euros i un abonament per a la propera edició del Carnaval.

La Guia de serveis de Solsona i comarca conté informació de contacte d'unes 450 empreses i serveis del Solsonès. La informació també es publica digitalment en l'aplicació gratuïta de la guia. A les empreses col·laboradores se'ls enviarà juntament amb el programa de Carnaval, els ciutadans de Solsona la rebran a la bústia, mentre que als habitants de la resta de la comarca els la facilitarà l'ajuntament corresponent.