El casal cívic de Solsona acollirà aquest divendres a les set i mitja de la tarda l'acte «El món ha d'anar a millor» que té per objectiu recordar i homenatjar l'alcalde i fill predilecte de Solsona a títol pòstum, Xavier Jounou en el desè aniversari de la seva mort.

L'acte consistirà en una taula rodona en la qual hi participaran l'exconsellera d'Interior i de Justícia, Montserrat Tura; l'expresident d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, la representant de l'Assemblea Nacional Catalana a Solsona, Tate Segués; l'exdelegada territorial del Govern de la Catalunya Central, Laura Vilagrà; el company de partit de Jounou a l'Ajuntament de Solsona entre el 1995 i el 2003, Jaume Porredon. La taula rodona estarà moderada pel periodista solsoní, Oriol Montanyà. La jornada començarà però, amb una lectura introductòria a càrrec de Laura Jounou, la filla de l'homenatjat.

Aquest no és l'única mostra de record que la ciutat ha trasmès al seu fill predilecte aquests dies ja que l'Ajuntament va dur a terme una iniciativa durant la setmana passada en la què va publicar a les xarxes socials una sèrie d'escrits i il·lustracions de Jounou sobre el seu pensament polític així com la relació que ell tenia amb la ciutat de Solsona.