La brigada municipal de Solsona ha iniciat aquesta setmana els treballs d'una nova obra a la plaça del Camp amb l'objectiu de suprimir les barreres arquitectòniques de la zona. S'està habilitant un pas amb peces de formigó que connectarà el pas de vianants elevat amb el parc infantil de la dreta del monument i la pròpia plaça.

Es tracta d'una actuació complementària a la construcció del pas de vianants elevat, una de les obres sorgides del darrer pressupost participatiu i que va ser completada recentment, i es finança amb pressupost d'obres d'aquest any. Aquest dimecres l'alcalde, David Rodríguez, ha comprovat l'estat dels treballs amb el cap de la brigada, Jaume Núñez. Tal com explica Rodríguez, «calia donar continuïtat a l'obra sorgida del pressupost participatiu i arranjar definitivament aquest punt». La passarel·la tindrà l'amplada reglamentària d'1,20 metres.

D'altra banda, per evitar que els usuaris del parc es facin mal amb rocs del paviment, s'hi aplicarà una capa de sauló. Està previst que tot el condicionament estigui enllestit la setmana vinent abans que comenci oficialment el Carnaval amb l'arribada del Carnestoltes.