23 de febrer de 2020
23.02.2020
Regió7

Miki Núñez omple la sala polivalent en l'actuació més esperada del Carnaval

Les entrades pel concert es van esgotar només 48 hores després de sortir a la venda

23.02.2020 | 19:59

El cap de cartellera del concert de dissabte del Carnaval de Solsona va ser Miki Núñez, que va presentar el seu primer treball Amuza a una Sala Polivalent plena de gom a gom que havia vengut totes les entrades en 48 hores. Durant el concert, a banda d'oferir cançons del nou disc, va interpretar algunes versions com Esbarzers de la Gossa Sorda, Una lluna a l'aigua de Txarango o Prefiero d'Antílopez, aquestes dues últimes van popularitzar-lo al programa Operación Triunfo, del qual ell en va formar part. A més, va tocar cançons noves que no formen part d'Amuza i que publicarà en un futur.

Pel cantant el disc simbolitza les seves arrels i la seva naturalesa que apareixen materialitzades amb una pedra i una branca. En la portada també es pot veure un fil vermell que ho entrelliga tot, tal i com va explicar l'artista abans del concert a Regió7, relacionant-ho amb una llegenda japonesa «que diu que tots estem connectats amb el nostre destí amb un fil vermell invisible, tot i que penso que amb les nostres accions el podem encaminar».

Miki Núñez va iniciar-se a la música als tres anys i entre altres projectes va formar part del grup de versions Dalton Bang, els músics del qual continuen tocant amb ell. En la nova formació, però, s'hi ha afegit una trompetista i una trombonista. «Em sento molt en deute amb gent que no ha tingut les mateixes oportunitats que jo a nivell musical, no sóc el millor ni dels millors però he tingut la sort d'estar exposat, i sempre que tinc l'oportunitat convido a artistes que estan començant».

Abans del seu concert es va comptar amb l'actuació del músic Cesc, que moltes vegades fa de taloner a la banda. Per altra banda, Àlex Pérez, compositor de la cançó La Cabaña, present dins d'Amuza, va col·laborar en la interpretació de la peça.

Des d'ara fins a l'estiu la banda de Miki Núñez té previstes 45 actuacions. Els següents concerts seran a la sala Daurada a Vilanova i la Geltrú, Festival Strenes i Canet Rock, entre altres. El cantant apunta que fins ara han tocat a sales de concerts però preveuen formar part de festivals i festes majors «si alguna cosa vull fer d'aquí 5 anys és seguir fent música festiva i de festes majors, sinó haure mort».

Després del concert del Miki Núñez, va arribar el torn de la banda cardonina Strombers, que va interpretar cançons del seu últim disc Stromberland i temes de treballs anteriors. Finalment, el grup de versions Bossonaya va fer gaudir la sala amb versions molt actuals i va reivindicar i incentivar el paper de la dona músic denunciant-ne la falta de representació durant la nit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook