Aquest dimecres es va reunir el Consell d'Adolescents de Solsona en sessió ordinària per escollir els projectes que es desenvoluparan durant aquest any. Es va decidir dur a terme tres projectes durant els propers mesos: proposar millores per a la ciutat i adaptar-la a la diversitat, fer activitats conjuntes entre els centres educatius de Solsona i organitzar el concert per a adolescents de la festa major.

Enguany es volia treballar en un projecte de caire social i també en millores a la ciutat, per tant van decidir ajuntar aquestes dues iniciatives en un sol projecte. Els joves van detectar que la ciutat no estava prou adaptada per a persones amb necessitats educatives especials o persones amb mobilitat reduïda en espais com parcs infantils o voreres. Properament faran un procés de recerca d'aquests espais que presenten mancances per fer propostes de com els joves creuen que es pot resoldre.

Pel que fa a les activitats conjuntes entre els dos centres d'ensenyament secundari de la ciutat de Solsona, els joves demanen que hi hagi espais lúdics a la ciutat per poder-hi fer activitats conjuntament.

El projecte que es repeteix respecte a anys anteriors és el concert per a adolescents de la festa major, ja que consideren que volen i necessiten un espai propi durant aquesta festa.

El consell d'adolescents, que es va constituir al final del 2019, és format per representants de totes les aules dels instituts Francesc Ribalta i Arrels de primer a quart d'ESO. En la primera sessió van fer un recull de totes les propostes de les aules i dimecres, un cop valorades, es va decidir com enfocar-les en els propers mesos.