Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits organitzen una campanya per incentivar els ciutadans a donar sang. La campanya «Els Bombers t'acompanyen a donar sang» s'inicia a Solsona. Com en l'edició anterior, la campanya es farà durant tot el mes de març amb l'objectiu d'aconseguir el màxim nombre de donacions.

Aquesta nova edició viurà la seva inauguració oficial avui. L'acte de presentació serà a les 12.30 h a la Sala Polivalent de Solsona (carrer d'Antoni Gaudí núm. 2) i tindrà la presència de la regidora de Salut de Solsona, Judit Gisbert, el director territorial d'Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes; la responsable de donació del Banc de Sang i Teixits, Dra. Núria Vilanova; el caporal dels Bombers de la Generalitat i coordinador de Bombers amb Cor, Xavi Casas; i el president de l'Associació de Donants de Sang de Catalunya, Marc Ibars.

Durant tot el dia, la Sala Polivalent de Solsona acollirà els donants en la campanya de donació del municipi, que tindrà la participació del seu parc de Bombers, que oferiran exhibicions i activitats a tots els públics.

Els membres del cos acompa-nyaran els veïns que ho desitgin a donar sang.