Un empresari d'Olius, concretament, Luís López Higueras de Técnicas Láser, ha fet la donació d'una mampara de metacrilat al Centre Sanitari del Solsonès. Aquest equipament, que ha estat situat a l'àrea de recepció, suposa una important mesura de protecció per al personal administratiu, a fi d'evitar que aquest, molt exposat a un primer contacte a possibles contagis, pugui reduir notablement una situació de risc per a la seva salut.

Aquest gest d'Higueras s'afegeix a una llista de donacions per part de particulars, escoles i entitats que de ben segur contribuiran a fer front, d'una manera més efectiva, aquesta pandèmia i que demostren, una vegada més, la gran consciència i altruisme de la població del Solsonès.

El Centre Sanitari del Solsonès i el Consell Comarcal del Solsonès agraeixen enormement aquesta donació convençuts que serà una aportació de gran valor per tal de protegir millor els professionals que prenen un primer contacte amb els usuaris que acudeixen als serveis del Solsonès.