13 de maig de 2020
13.05.2020
Regió7

La Fira de Sant Isidre de Solsona ja té el seu programa alternatiu

Hi ha una exhibició de tractors d'època, acte tradicional d'aquesta fira, que es podrà seguir a través de l'Instagram del Consell Comarcal del Solsonès

12.05.2020 | 23:37
La Fira de Sant Isidre de Solsona ja té el seu programa alternatiu

La celebració de la Fira de Sant Isidre també es va suspendre amb motiu de la Covid-19 però l'organització ha preparat un programa d'activitats alternatives per poder celebrar la tradicional Fira de Solsona des de casa. D'aquesta manera, a partir d'aquest divendres tant els solsonins com tothom que estigui interessat a seguir algunes de les activitats proposades per l'organització ho podran fer a través de les xarxes socials.

Entre les activitats més destacades del nou programa, hi ha una exhibició de tractors d'època, acte tradicional d'aquesta fira, que es podrà seguir a través del compte d'Instagram del Consell Comarcal del Solsonès divendres a les cinc de la tarda; una demostració de diferents habilitats amb cavalls a càrrec de Jordi Segués, Joan Esteve i Jordi Bajona dissabte a la mateixa hora i l'exhibició amb bestiar oví i cabrum de diumenge a les cinc de la tarda.

Malgrat el confinament, la música seguirà sent important. N'és una mostra la participació d'artistes com Marc Anglarill i Eduard Gener, que actuaran dissabte i diumenge a les 12 del migdia a través dels seus Instagram, i Salva Racero, que ho farà divendres a les vuit del vespre acompanyat de productes de la terra com vins del Solsonès o formatges del Miracle, entre d'altres. A més, el Bestiari Fest, organitzat per Joventut Solsonina, se celebrarà dissabte a la nit per Instagram.

A més d'aquestes activitats també hi haurà conferències dirigides a empreses, tallers de cuina, demostracions esportives i de dansa, i la tradicional missa de Sant Isidre, que s'oferirà divendresa les onze del matí a través del canal de YouTube de la parròquia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook