08 de juny de 2020
08.06.2020
Regió7

El carrer Castell de Solsona s'omple de gom a gom de jovent sense seguir les mesures de seguretat

Les xarxes socials s'han fet ressó d'una imatge on una munió de persones es troben al carrer sense mascaretes i sense complir el distanciament

08.06.2020 | 11:57
El carrer Castell de Solsona ple de gom a gom dissabte a la nit

El carrer Castell de Solsona es va convertir dissabte a la nit en el punt de trobada d'una gran quantitat de persones, la majoria joves, que acudien a les terrasses dels locals d'oci del centre de la ciutat. El fet és que moltes d'elles no portaven mascareta ni complien amb el distanciament que marca la fase 2 del Pla de desconfinament, en la què es troba Solsona.

Algunes persones després de veure imatges del carrer per les xarxes socials van criticar els fets. L'Ajuntament ha emès un comunicat en el què va fer "una crida a la responsabilitat individual, col·lectiva i d'establiments". En l'escrit el consistori assegura que "estudiarà les accions que cal emprendre" perquè no es repeteixin situacions com la de dissabte a la nit.

Alguns veïns i veïnes de Solsona reclamen que no és un fet puntual i que es donen trobades de persones que no segueixen les normes del Pla de Desconfinament en altres punts de la ciutat com per exemple la Plaça del Consell Comarcal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook