El Grup de Gèneres del Solsonès ha engegat un cicle de cinema a la fresca amb perspectiva de gènere. L'entitat convida a tothom a participar i gaudir de les tres pel·lícules documentals que es projectaran durant aquest juliol.

Seran tres les pel·lícules documentals que es projectaran a l'aire lliure en el marc d'aquesta proposta cultural organitzada pel Grup de Gèneres del Casal Popular la Fura durant tres setmanes seguides de juliol. Les projeccions comptaran amb la participació de persones i col·lectius implicats per tal de fomentar el debat i dotar de més contingut a un cicle amb voluntat reivindicativa i perspectiva de gènere.

La primera projecció serà aquest dimecres, 15 de juliol amb «Cuidar entre Terres, Qui sosté la vida quan les dones migren?» amb la participació del Sindicat de Dones Treballadores de la Llar (SindiHogar), seguida el 22 de juliol amb El Sol del Nord, construint l'autonomia a Bakur i la participació del col·leciu Azadi Zin i finalment el 28 de juliol amb De Berta a Teo, Història d'un Trànsit, amb la participació de Teo Valls.