En vista que el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) volia deixar les instal·lacions que tenien a l'edifici de l'antic Seminari Menor, Amisol va iniciar un procés de diàleg amb el propietari de les instal·lacions, el Bisbat de Solsona, per tal de poder disposar d'aquest edifici històric i emblemàtic, per convertir-lo en la seva seu.

Tal com afirmen des d'Amisol, és un privilegi poder disposar d'aquest espai, aporta oportunitats noves i serveix per dignificar les persones amb diferents capacitats, ja que normalment les entitats s'ubiquen en espais cedits que acostumen a estar en la perifèria de les ciutats o en llocs amb poca visibilitat.

Així, les instal·lacions englobaran les diverses àrees i serveis que l'entitat té actualment en diferents espais i locals distribuïts per Solsona, excepte el Centre Especial de Treball que seguirà en les instal·lacions actuals. Amb aquesta nova distribució s'obra un ampli ventall de possibilitats i oportunitats perquè l'entitat pogui seguir creixent ja sigui a través de la creació de nous serveis, ampliació dels actuals o la possibilitat de noves línies de negoci futures.

El contracte de lloguer signat amb el Bisbat de Solsona, dona dret a Amisol a poder realitzar l'activitat a les instal·lacions per un període de 25 anys. Aquest conveni s'afegeix al ja signat el 19 d'agost de 2019, que regula la nova llar-residència ubicada a l'antic convent de les germanes cordimarianes, contigu a l'edifici esmentat de l'antic Seminari Menor.