Les municipals de Solsona són unes de les prop de 150 piscines del país que compleixen les mesures d'higiene i seguretat necessàries per mullar-se, un any més, per l'esclerosi múltiple. A la capital del Solsonès s'ha escollit els dies 25 i 26 per adherir-se a la campanya anual que promou la Fundació Esclerosi Múltiple, i que arriba a la vint-i-setena edició per recaptar fons que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Qui acudeixi a les piscines municipals durant tot el cap de setmana -d'onze del matí a vuit del vespre- col·laborarà amb la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple a través de l'entrada, la recaptació de la qual s'hi destinarà íntegrament. A les mateixes instal·lacions també es podran comprar productes de la campanya, com samarretes, cantimplores, necessers i bosses per a la piscina. Enguany el disseny és de la il·lustradora catalana Mariona Tolosa.

Durant els mesos de confinament, la Fundació Esclerosi Múltiple ha ofert més de 14.000 atencions en línia i telefòniques a persones que es beneficien dels serveis d'atenció integral de l'entitat. Els fons que recapta per mitjà d'aquest esdeveniment solidari es destinen a finançar tasques d'acompanyament, atenció psicològica, neurorehabilitació i recerca, entre d'altres. L'esclerosi múltiple és una malaltia crònica del sistema nerviós central, de moment sense cura, que afecta unes 9.000 persones a Catalunya.