Els usuaris d'ADSL de Sant Llorenç de Morunys porten des de les 4 de la tarda del dijous sense servei d'internet. Tant nombrosos veïns i establiments com l'Ajuntament del municipi han insistit en demanar explicacions a Telefònica, l'empresa propietària de la xarxa d'ADSL que abasteix Sant Llorenç, però des del consistori asseguren que encara no han rebut una resposta clara de quan es pot tardar a restablir el servei i a què és deguda l'avaria. Des del consistori també han contactat amb la Generalitat de Catalunya però tampoc han rebut resposta encara.

No és el primer cop que Sant Llorenç de Morunys es queda sense ADSL en les darreres setmanes, però sí ha estat l'ocasió en la que més ha durat l'avaria. A part d'això el municipi va estar un dia sencer sense servei de fibra òptica i també ha patit alguns talls de llum, en aquest cas gestionada per Elèctrica Guixés.

L'alcalde de Sant Llorenç de Morunys, Francesc Riu, denuncia la manca d'informació i avisa que no pot ser que ara que arriba l'època que acumula més persones al municipi, «cada dia falli alguna cosa». El batlle també assegura que estudiaran prendre alguna mesura «perquè això no pot seguir així».