30 de juliol de 2020
30.07.2020
Regió7

Organitzen una jornada popular per recollir els residus del pantà de Sant Ponç

L'activitat, oberta a tothom, tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 9 del matí i s'oferirà un esmorzar amb productes locals i de proximitat

30.07.2020 | 12:20
Brutícia a les lleres del pantà de Sant Ponç

El Consell Comarcal del Solsonès, el Patronat de Turisme, el Grup de Natura i l'Ajuntament de Clariana de Cardener han creat una jornada solidària de recollida de residus que s'estrenarà enguany al pantà de Sant Ponç. Aquest dissabte, 1 d'agost, a les nou del matí, s'ha convocat de manera oberta i sense necessitat d'inscripció a totes les persones que vulguin aportar el seu granet de sorra per mitjà de la recollida de residus.

Es vol que sigui una jornada voluntària de caràcter familiar que pugui ser la primera de moltes més, amb vocació de generar consciència ambiental i, alhora, ser una proposta d'ecoturisme adreçada també a visitants sensibles envers l'ecologia del paisatge del Solsonès.

La jornada començarà a l'aparcament vora la presa del pantà, lloc on es farà un esmorzar amb producte local i de proximitat de Riuverd i Valette. L'organització oferirà guants higiènics i bosses per a la recollida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook