El Centre Sanitari del Solsonès ha confirmat dos nous positius per la covid-19 a la comarca. Aquests dos nous casos, que no presenten símptomes, es sumen als 44 positius acumulats. Un d'aquests casos va ser detectat en les proves PCR fetes divendres, mentre que l'altre cas va ser detectat aquest mateix dilluns.

Tal com afirmen des del Centre Sanitari, un factor determinant en la detecció de nous positius de la covid-19 a la comarca ha estat l'augment exponencial de proves realitzades. Divendres de la setmana passada, l'ens de salut solsoní va realitzar 48 proves, mentre que aquest dilluns en va realitzar un total de 25. Així doncs, les proves PCR realitzades pel Centre Sanitari des de primers de maig ascendeixen a 657. Pel què fa al perfil dels darrers positius detectats a la comarca correspon a persones d'entre 10 i 45 anys, fet que reitera l'increment de contagis entre persones joves.

El Centre Sanitari fa una nova crida a la prudència, a mantenir les condicions que assegurin una màxima protecció per evitar contagis i a prendre les mesures necessàries. A més recorda no acudir al Centre Sanitari llevat que sigui del tot imprescindible.