La Penya Barcelonista Solsona de 10.00h a 14.00h i de 17.00h a 21.00h. La penya barcelonista anima a tots els penyistes, socis i habitants de la ciutat i de la comarca a participar en la campanya extraordinària de donació que tindrà lloc a la Sala Polivalent.

Seguint les mesures sanitàries de la covid-19 per podar-hi participar s'haurà de demanar cita prèvia a través de les webs donarsang.gencat.cat o donantsdesang.cat. La Penya Barcelonista Solsona i Comarca ha anunciat que entre tots els donants que participin a la campanya la penya sortejarà una samarreta oficial del FC Barcelona de la temporada 20/21.

La d'enguany serà la segona campanya consecutiva de donació de sang organitzada per la PB Solsona i Comarca en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits i l'Ajuntament de Solsona. El balanç de la jornada de l'any 2019 va ser de 116 donants, dels quals 10 ho feien per primera vegada.

Des de la Penya Barcelonista apunten que aquest any però, la iniciativa "pren una especial importància degut a la delicada situació que viuen les reserves de sang durant els últims mesos".