Avui se celebrarà finalment el ple extraordinari de la Mancomunitat d'Abastament d'Aigües del Solsonès (MAAS) que van demanar tres membres de l'ens públic encarregat de gestionar el subministrament d'aigua de 10 municipis de la comarca i Biosca (Segarra) per les irregularitats detectades per la Sindicatura de Comptes en l'activitat legal, administrativa i financera de l'exercici de l'any 2018.

L'informe es va publicar a final de juliol i alguns membres de la MAAS van demanar en aquell moment convocar un ple extraordinari per demanar explicacions a l'actual president, Daniel Rovira, i al vicepresident Jaume Llorenç, els únics membres de l'actual junta que formaven part de l'anterior. Rovira va comunicar a Regió7 que ja s'estava treballant per solucionar aquestes irregularitats.

Per problemes de salut del president de l'entitat i alcalde de Lladurs, Daniel Rovira, la celebració del ple s'ha posposat fins dues vegades i, per tant, se celebrarà finalment avui, en l'últim dia abans que es compleixi el termini legal establert per dur-lo a terme.