A més de la renúncia de Bertolín com a conseller comarcal l'ordre del dia incloïa una modificació de crèdit necessària per demanar la subvenció del Pla de Camins, així com un ajut del Servei Català de la Salut pel Centre Sanitari del Solsonès amb motiu de l'esforç dels seus treballadors per la crisi de la covid-19.

El punt incorporava la inversió als camins referent a la subvenció que atorga Territori i també els diners atorgats per Salut al Centre Sanitari que el Consell pagarà als treballadors com a la quarta paga extra d'enguany.

La modificació es va aprovar amb els vots a favor d'ERC, CUP i Independents, mentre que Junts va abstenir-se. La portaveu de la formació, Isabel Pérez, ho va justificar amb el desacord de la seva formació en el repartiment de la subvenció del Pla de Camins, però cal recordar que si no s'hagués aprovat aquesta modificació ni el Consell Comarcal ni el Centre Sanitari haguessin rebut aquestes subvencions, el que hauria comportat que els sanitaris no cobressin aquesta paga extra i que dos dels ajuntaments de Junts beneficiaris del repartiment del Pla de Camins com són Castellar de la Ribera i la Coma i la Pedra no s'haguessin beneficiat d'aquestes inversions.