El consistori de Solsona convoca dues places d'oficial de brigada per torn lliure mitjançant un concurs-oposició i la constitució d'una borsa de treball. Es requereix cobrir un lloc vacant per jubilació i un altre ocupat actualment de forma interina a jornada completa. En aquests moments integren la brigada municipal dotze treballadors.

Les funcions d'aquestes places consisteixen a realitzar treballs vinculats a la construcció, la reparació i el manteniment d'obres en general tant a la via pública com a les dependències municipals, i tasques de jardineria i de desbrossament i pintura; participar en el manteniment d'instal·lacions municipals; col·laborar en el muntatge i desmuntatge d'infraestructures necessàries per a festes populars i altres esdeveniments, i transportar material, entre d'altres.

Per prendre part en el procés selectiu cal disposar del graduat en ESO, el graduat escolar, el títol de tècnic auxiliar o qualsevol altre d'equivalent i el permís de conduir vehicles de classe B. Les bases de la convocatòria es poden consultar en línia al subapartat d'ofertes d'ocupació de la pestanya "L'Ajuntament" del web municipal.

Les persones aspirants que superin el procés de selecció i assoleixin una puntuació mínima, però no siguin contractades, entraran a formar part d'una borsa d'ocupació que tindrà una vigència màxima de dos anys