Després d'un encès ple en què es va demanar la dimissió de la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, l'ens ja ha posat a concurs l'execució de les obres de la millora dels camins, el repartiment de les quals va indignar una part dels alcaldes de la comarca.

Finalment es compleix la proposta del Consell Comarcal i seran els municipis de la Molsosa, Clariana del Cardener, Castellar de la Ribera i la Coma i la Pedra els municipis que es beneficiaran d'aquesta ajuda.

Concretament els camins que s'arreglaran seran el camí de la Pedra de la Coma i la Pedra (86.811 euros), la carretera de veïnal de Prades de la Molsosa (63.788 euros), el camí de Vilafranca i el de cal Veí de Clariana de Cardener (19.501 euros) i el d'accés a Clarà i el de Marmí de Castellar de la Ribera (39.175 euros). Es tracta de camins municipals que es troben en molt mal estat de conservació i l'estat dels quals, si no s'hi actua amb rapidesa, pot empitjorar notablement molt ràpidament.

Tal com determina el contracte, les actuacions tenen un termini de 4 setmanes des de l'inici de les obres. D'aquesta manera el Consell Comarcal s'assegura poder-les tenir acabades dins del termini que marca la subvenció atorgada pel departament de Territori.