Un cop acabat el gruix d'actes de la Festa Major de Solsona, les entitats culturals que hi han participat la valoren positivament tenint en compte les circumstàncies derivades de la pandèmia provocada per la covid-19.

«Els actes en què hem pogut participar d'alguna manera han tingut una bona resposta i les valoracions de la gent han estat molt satisfactòries», explica Gerard Barcons, macip major dels geganters, que afegeix que malgrat que els gegants han sigut un dels elements més afectats, han pogut acostar els gegants a la població d'una manera diferent gràcies a l'exposició.

Per altra banda, el director de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, Albert Fontelles, assegura que «tot i que ha estat una festa major més trista pel que fa a ambient,sí que s'ha viscut com a festa major». Una opinió semblant tenia Eva Jaray, membre de la Cobla, que explica que ha tingut la sensació d'una festa major «una mica estranya» perquè es podia tocar però l'audiència no podia ballar ni a les sardanes ni als ballets.