19 de setembre de 2020
19.09.2020
Regió7

Mn. Marc Majà i Guiu, nou vicari general del Bisbat de Solsona

Entre altres motius, el Bisbat ha fet aquest nomenament després que Majà, sent ara rector del Seminari Major, es deslliurés de les tasques parroquials

19.09.2020 | 18:06
Marc Majà i Guiu, al centre de la fotografia, acompanyat pel director de Càritas Diocesana, Josep Vidal, i la treballadora social de Càritas, Gemma Bajona, a la cuina de la casa de Les Vetlladores en una imatge del 18 de gener

El Sr. Bisbe de Solsona ha nomenat Marc Majà i Guiu nou Vicari General de la diòcesi. Entre altres motius, el Bisbat ha fet aquest nomenament després que Majà, sent ara rector del Seminari Major, es deslliurés de les tasques parroquials.


Mn. Marc Majà va néixer a Miralcamp el dia 11 de desembre de 1981 i va ser ordenat prevere a la catedral de Solsona el dia 30 de desembre de 2007. Ha servit les parròquies de Súria i agrupades i Berga i agrupades.


El Sr. Bisbe ha agraït a l'anterior Vicari General, Mn. Josep M. Vilaseca, la tasca i el servei que ha fet durant quatre anys i també manifesta l'agraïment a Mn. Marc Majà per la seva disponibilitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook