22 de setembre de 2020
22.09.2020
Regió7

El Centre Sanitari del Solsonès detecta quatre nous casos de covid-19

S'han realitzat 8 proves PCR a escolars de la comarca i totes han estat negatives

22.09.2020 | 16:19
Entrada del Centre Sanitari del Solsonès

Els testos PCR realitzats al Centre Sanitari del Solsonès des de divendres de la setmana passada i fins aquest dilluns han detectat quatre nous casos positiu de covid-19. Aquests s'han identificat entre els 51 testos corresponents a un grup familiar que ja es trobava aïllat per contacte directe amb un positiu.

Aquests darrers casos, d'edats compreses entre els 18 anys i els 55, aproximadament, no presenten símptomes de la malaltia. Avui, dimarts, s'han dut a terme 45 proves PCR més, i demà, dimecres, se'n farà entre 30 i 35 més al centre sanitari solsoní

Tranquil·litat a les escoles


Des del Centre Sanitari del Solsonès s'ha volgut donar un missatge de tranquil·litat, i alhora precaució, a les escoles de la comarca. L'ens de salut solsoní ha realitzat vuit PCR a alumnes des de l'inici de curs, que han resultat tots negatius, llevat d'un contacte directe que ja es trobava en quarantena.

Els responsables sanitaris reiteren la necessitat de mantenir les condicions que assegurin una màxima protecció per evitar contagis i s'anima els centres educatius a continuar vetllant per les mesures de seguretat que permetin contenir nous rebrots.

Així mateix, al conjunt de la població, des del Centre Sanitari del Solsonès es recorda que per tallar la cadena de transmissió del virus i evitar possibles nous brots és fonamental que els contactes estrets dels casos positius es quedin a casa en aïllament preventiu i segueixin les indicacions mèdiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook