El Consell Comarcal del Solsonès ha enllestit les obres de condicionament de dos camins de Lladurs i Clariana de Cardener. En concret, es tracta de les actuacions al camí d'Orrit, que enllaça els municipis de Lladurs i Odèn, en el tram comprès al terme municipal de Lladurs, i el del camí de l'Obach, situat a Clariana de Cardener.

Les actuacions, que han tingut un cost de 60.000 euros, permetran millorar les condicions del ferm pel trànsit de vehicles. Les obres de millora han consistit en actuacions de formigonat sobre el ferm consolidat existent. Pel què fa al camí d'Odèn a Orrit i Cap del Pla s'han formigonat dos trams de forta pendent d'aquest camí, mentre que al camí de l'Obach s'ha formigonat un tram passat el riu Negre.

Aquestes obres, que s'han portat a terme en col·laboració amb els municipis beneficiaris de les obres, que han assumit el cost de l'IVA, i amb el finançament del Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, estan incloses en la línia d'actuacions per a la gestió forestal sostenible, i per la prevenció i extinció d'incendis forestals.