A partir del proper dimarts dia 13 i fins el dia 24 d'octubre, el Consell Comarcal del Solsonès, Solsonès Fires i l'Agència de Desenvolupament de Solsona i Cardona a través de Producte d'Aquí, enceten la campanya de promoció i difusió dels productes locals i ecològics de la comarca i dels establiments, tallers i obradors on es poden adquirir. Aquesta iniciativa pretén donar un impuls al producte local i ecològic del Solsonès i promocionar, a la vegada, els establiments que l'ofereixen al consumidor final.

A més de la pròpia difusió dels productes i dels comerciants, els consumidors que adquireixin un producte de proximitat als establiments indicats, podran participar en un sorteig d'un lot de productes. Per això només han de dipositar el tiquet de compra en una urna amb el seu nom i les seves dades, i entraran en un sorteig de 4 lots de productes locals valorats en uns 100 euros cada un, així com també d'un cinquè lot amb productes 100% ecològics.

Juntament amb la campanya de promoció de productes locals es portaran a terme les Jornades Gastronòmiques de Tardor del Gremi d'Hostaleria del Solsonès i una campanya de sensibilització, en col·laboració amb el CTFC i el Grup de Natura del Solsonès, pel bon tracte vers la natura i pel respecte a l'entorn a l'hora d'anar a buscar bolets