El Departament de Territori i Sostenibilitat licitarà aquest any i executarà durant 2021 les obres per a condicionar el camí de Pinós a Salo, amb una inversió prevista de 3,5 milions d'euros. A més el Govern té la voluntat d'assumir la titularitat del camí, de 8 quilòmetres, que ara és de titularitat municipal.

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha exposat aquesta actuació i la seva programació durant una reunió que ha mantingut amb l'alcalde de Pinós, Xavier Vilalta. Atès que forma part d'un itinerari comarcal entre el Solsonès i la Segarra, recollit al Pla d'Infraestructures del Transport de Catalunya (PITC) 2006-2026, el Govern assumirà la titularitat d'aquest tram que comunica la B-300 i la BV-3002 i l'adequarà. Actualment el Departament està finalitzant la redacció del projecte constructiu d'aquesta actuació de condicionament, que preveu com a principals actuacions l'eixamplament i la millora de traçat del camí.

D'altra banda, el secretari Gavín, l'alcalde de Pinós, Xavier Vilalta, i l'alcalde de la Molsosa, Marià Torra, han visitat la B-300, on el Departament de Territori i Sostenibilitat ha dut a terme actuacions de conservació. Durant aquest any, la Generalitat ha millorat el ferm en diversos trams de la carretera amb un pressupost, en conjunt, de 280.000 euros.